top of page
Om oss

Vi är Diana och Thomas, och har bott i Nacka sedan 2011. När vi hittade vår drömbostad, inbäddad mellan en sjö och skog, visste vi att detta var vårt framtida hem. 2015 byggde vi ut huset för att erbjuda plats åt vår växande familj och sedan några år tillbaka har vi hyrt ut en del av vårt hem så att många andra kan njuta av de vackra omgivningarna. Det är verkligen så härligt att vara här!

 

De senaste åren, som varit omvälvande och utmanande för många, har gjort oss mer medvetna om vad vi värdesätter i livet. Vi har också börjat uppskatta kalla bad och duschar som ökar fokus, vitalitet och triggar läkning. Det är också några av anledningarna till att vi har köpt en bastubåt. Att flyta på den vackra sjön, vid skogen, kommer med all säkerhet att öka välbefinnandet och det är därför vi vill erbjuda vår bastubåt till alla våra grannar och besökare. Det är en möjlighet för fler att njuta av Sickla sjöns skönhet, hitta ro och avkoppling samt lugn.
 

Vår vision är att skapa en helande miljö för att öka välbefinnandet i vårt samhälle.

 

Välkommen till vår flytande bastubåt!

TandD.jpg
Zen Stones_edited.jpg

Vår vision

Vi vill ge dig den bästa möjliga bastuupplevelsen i Sverige. En flytande bastu som gör dig glad, avslappnad och nöjd.

Vår mission

Vi säkerställer att alla våra gäster får den högsta servicen och tillhandahåller hållbara, lokalt producerade produkter. Vi skapar en avkopplande miljö så att när du kliver in i Sickla Sauna byts problem och stress ut mot zen.

D4604339-2B32-49A1-835B-D0AC9ED2AC42.heic
Bastuterapi - för alla, varje gång

Vi, familjen Backelin, tycker att bastu är hett året om ;)

Föreställ dig det här - du sitter på den släta, varma laven i den ångande bastun och spelar din avkopplande favoritlåt medan du ser hur det kraftiga regnet utanför slår mot sjöns dimmiga yta. 

Nu det här - du och dina bästa vänner flyter fram på vattnet, mitt på sommaren, med favoritmusiken runt omkring dig. I dina händer finns några svala, uppfriskande drinkar och utanför, i den strålande solen, finns det svalkande vattnet, redo att hoppa i. 

Det finns naturligtvis många olika sätt att basta på, och de är alla lika bra. Ta med dina favoritpersoner, spela din favoritmusik, skräddarsy din Sickla Sauna-upplevelse så att den passar dig perfekt. 

Backelin-favoriten

Om du är som oss, har du förmodligen stött på Wim Hofs lära och känt behovet av att prova hans metoder - och övertala alla dina vänner och familj att göra detsamma. Därmed presenterar vi vår favoritmetod för bastubad: Isbadet. 

Allt du behöver för att isbadet är mod, en länk till Wim Hofs instruktion så fixar vi resten här på Sickla Sauna. 

bottom of page